Rita Ora nu se mai ascunde! Celebra artistă pop a lansat o piesă inspirată din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu supermodelul Cara Delevingne. Presa străină specula de ceva timp ce între cele două ar fi fost mai mult decât o simplă relaţie de prietenie.

Rita Ora dă cărţile pe faţă. După luni de zile în care s-a vehiculat că ar forma un cuplu cu modelul Cara Delevingle, cântăreaţa americană a lansat piesa Girls. 

Articolul continua dupa recomandari

Un imn dedicat personelor bisexuale, despre care jurnaliştii străini titrează că ar fi inspirat din relaţia pe care Rita Ora a avut-o cu îngeraşul Victoria's Secret.

Deşi nu au confirmat vreodată relaţia, Rita Ora ar fi prezentat-o în trecut pe Cara Delevingne drept soţia sa şi sufletul său pereche. 

Iar cu toată că noua piesă face referire la un personaj pe nume Lara, fanii sunt ferm covinşi că în realitate este vorba despre modelul britanic.

Potrivit jurnaliştilor de scandal, în timp ce înregistra piesa în studio, artista de 27 de ani ar fi făcut mărturisiri despre relaţia cu modelul Cara Delevingne.