La jumătatea anului trecut, presa americană susţinea că Cher ar mai avea doar câteva luni de trăit, din cauza unor probleme grave de sănătate. Iată însă că actriţa şi cântăreaţa americană se pregăteşte de un nou proiect, ea urmând să interpreteze un rol principal într-un lungmetraj TV.

Cher va interpreta rolul principal într-un lungmetraj TV produs de postul de televiziune Lifetime, ce va fi dedicat crizei de apă potabilă din Flint (Michigan), declanşată de poluarea pânzei freatice din această localitate.

Articolul continua dupa recomandari

Cher va fi şi producător executiv al acestui film, intitulat ”Flint”, alături de Craig Zadan, Neil Meron şi Katie Couric. Lungmetrajul TV va fi regizat de Bruce Beresford, pe baza unui scenariu scris de Barbara Stepansky. 

Potrivit site-ului Deadline.com, filmările vor debuta în primăvara acestui an. 

Spre deosebire de alte lungmetraje TV produse de Lifetime, acest proiect va avea la bază o serie de fapte reale şi deosebit de dramatice. Filmul va prezenta evenimentele care au dus la poluarea cu agenţi toxici a pânzei freatice din Flint, dezvăluind în acelaşi timp maşinaţiuni politice, erori de management şi momente din vieţile de zi cu zi ale locuitorilor oraşului, care au fost ignoraţi multă vreme de autorităţile federale. 

Cher va interpreta rolul unei femei din Flint, a cărei familie este profund afectată de criza apei potabile din oraş.

Filmul ”Flint” marchează revenirea cântăreţei Cher în domeniul actoriei. Cel mai recent proiect cinematografic al cunoscutei artiste americane a fost  ”Burlesque”, un musical din 2010 în care vedeta pop a jucat alături de Christina Aguilera.