Să ai o relaţie sănătoasă cu partenerul de viaţă este o sarcină dificilă! În special pentru vedetele de la Hollywood, care sunt vânate la fiecare colţ de paparazzi. Nici nu e de mirare astfel că cele mai multe dintre ele aleg să meargă neînsoţite la evenimente sau preferă să se ignore în spaţiul public.

Beyonce şi Jay-Z fac pun mare preţ pe intimitate. Deşi organizează turneuri împreună şi nu ezită să le arate fanilor câte de mult se iubesc, cei doi sunt foarte reţinuţi în ceea ce priveşte viaţa lor privată. Sunt împreună din 2002, deşi şi-au făcut publică relaţia abia doi ani mai târziu. Fanii au observat însă din prima clipă chimia dintre ei.

Articolul continua dupa recomandari

Ryan Gosling şi Eva Mendes s-au cunoscut în 2011 pe platoul de filmare al peliculei "Destine la Răscruce". Cei doi actori au fost pe câte se poate de reţinuţi în ceea ce priveşte relaţia lor. Au avut grijă să nu apară împreună în public, iar Eva Mendes şi-a ţinut sarcina secretă până în ultimul trimestru. Cei doi au împreună, în prezent, două fetiţe în vârstă de 2 şi 3 ani.

Departe de lumina reflectoarelor stă şi cuplul format din Katie Holmes şi Jamie Foxx. Cei doi apar în public extrem de rar iar nimeni nu ştie detalii despre relaţia lor. Unul dintre motivele pentru care cei doi pun atât de mult accent pe intimitate ar avea legătură şi cu faptul că actriţa este fosta soţie a lui Tom Cruise, un prieten bun de-a lui Jamie Foxx.