A plecat din România să cucerească Hollywoodul, iar astăzi a devenit definiţia succesului şi cea mai bogată româncă din lume. Este povestea fabuloasă a celei supranumite „Regina Sprâncenelor”, a cărei viaţă pare desprinsă dintr-un film.

Pentru prima oară în 30 de ani, Anastasia Soare şi-a deschis inima în faţa camerelor împreună cu mama şi sora sa, două femei cu destine la fel de spectaculoase.

Articolul continua dupa recomandari

Din dragoste pentru frumuseţe, a construit un imperiu. Iar acum, la 61 de ani, Anastasia Soare duce o viaţă de film, în Beverly Hills. Secretul succesului său este regimul de viaţă spartan: cea mai bogată româncă din lume se trezeşte întodeauna devreme şi lucrează chiar şi în weekenduri.

Anastasia Soare: Cred că 10% îţi trebuie talent, multă muncă, vreo 80 la sută şi cred că 10% este acea afinitate de a fi flexibil şi de a te adapta situaţiei. 

În 1989, Anastasia Soare a plecat în America, deşi nu ştia limba engleză. A făcut un curs de cosmetică, iar un an mai târziu, şi-a deschis propriul salon în Los Angeles şi s-a specializat în stilizarea sprâncenelor. Vedete ca Madonna, Jenifer Lopez sau Oprah i-au devenit cliente.

Anastasia Soare: Îmi dorisem atât de mult să fiu cea mai bună în ceea ce făceam şi eram cea mai bună şi credeam că eram cea mai bună şi asta îmi dădea încredere.

Deşi a luat-o pe alt drum, Cornelia, sora Anastasiei Soare, a cunoscut şi ea succesul. După Revoluţie a plecat din ţară împreună cu fiica ei de 7 ani.

A spălat toalete, apoi vase într-un restaurant. Dormea doar 4 ore pe noapte şi, un an mai târziu, a ajuns să conducă localul. Dorinţa de a reuşi este trăsătură de familie, moştenită de la mama.

Cornelia Glasser, sora ei: Din creştere. Ceea ce vezi, asta eşti.

Fostă croitoreasă, ea le-a fost model în tot acest timp. Acum locuieşte în America, alături de Anastasia. Când a ajuns peste Ocean, a mers singură într-o croitorie şi a cerut să dea o probă.

Regina Sprancenelor îşi doreşte să-i inspire pe tinerii din familii nevoiaşe să-şi urmeze visul.

Ştefania Magidson, presedintele unui ONG: În fiecare an, în ultimii cinci ani, am avut un minim de 100 de tineri sub aripa noastră, cam 70 în România şi vreo 30-40 în Republica Moldova,

Cu o avere care depăşeşte un miliard de dolari, Anastasia Soare este în topul Forbes al celor mai bogate femei, devansându-le Rihanna, Madonna şi Beyonce.