Cel mai iubit DJ din lume şi-a făcut aseară să plângă admiratoarele care au stat ore în şir în caniculă, ca să prindă un loc în faţă. Tânărul olandez Martin Garix a şi fost cerut în căsătorie de tinerele din primul rând. Şi tot pe scena Untold, a plâns şi Armin Van Buuren. Peste 30 de milioane de oameni au urmărit pe pagina de Facebook a artistului concertul şi în jur de o sută de mii l-au aclamat în direct. De trei ori mai mulţi au luat cu asalt Clujul în cele patru zile de festival. 

"Am stat 8 ore în soare doar ca să fiu în primul rând la Martin Garix". Pare cea mai potrivită declaraţie de dragoste pentru puştiul minune care a închis balul la Untold. Fetele nu au ţinut cont de gradele din termometre şi au suportat orice ca să îl ceară în căsătorie pe DJ-ul numărul unu al lumii, un olandez de doar 21 de ani. 

Articolul continua dupa recomandari

Martin Garrix le-a făcut să plângă pe admiratoare. Cu o seară înainte, a plâns chiar Armin van Buuren. Olandezul a bătut toate recordurile de asistenţă. Concertul transmis live pe pagina lui de Facebook a fost urmărit de 30 de milioane de fani. Aproape o sută de mii au fost în faţa lui, la Cluj Napoca: "Prima dată când am venit aici, m-au plătit până la ora 5. Şi am cântat până la 6. A doua oară, am cântat până la 7. Şi mulţumită vouă, anul acesta am cântat până la 8."

Printre cei 40.000 de oameni care au prins micul dejun la concert s-a numărat şi Emil Boc. Nu a mai ţinut pe nimeni pe umeri, dar i-ar fi asigurat pe cei din jur că Untold nu se va muta din oraş. Pentru că ar fi mai multe plusuri decât minusuri, e convins primarul. Proprietarii din Cluj ar fi câștigat până la 3 chirii lunare în 4 zile de festival. Cel mai ieftin au ieşit tinerii care şi-au întins corturile în zona de camping. Au venit oameni din toată lumea la ediţia de anul acesta.

Distracţia i-a costat însă mai scump pe unii. Peste 17000 de oameni au solicitat intervenţia medicilor din zonă, iar 44 au ajuns la spital. Fie au băut prea mult, fie au acuzat dureri de cap sau au avut mici zgârieturi. 

330.000 de oameni au venit la festival, anul acesta. Profitul înregistrat de organizatori, după primele două ediţii a fost undeva la 50 de milioane de euro.