Actorul Ed Westwick, cunoscut pentru rolul din drama americană "Gossip Girl", este acuzat de viol de două colege de breaslă, iar BBC a luat o decizie surpriză.

Actrița Kristina Cohen a scris pe Facebook că actorul a violat-o în februarie 2014, într-o ”perioadă întunecată” a vieţii ei, când mama ei suferea de cancer, aceasta decedând la trei luni după ce ar fi avut loc atacul.

Articolul continua dupa recomandari

Cohen susţine că incidentul a avut loc la locuinţa actorului din Hollywood Hills. Ea spune că a primit o invitaţie de la producătorul Kaine Harling, cu care a avut o relaţie de scurtă durată în anul 2013. Întâlnirea a luat o altă întorsătură, după ce ”Ed a sugerat că ar trebui să întreţinem toţi relaţii sexuale”. Deşi a vrut să plece, Cohen susţine că a fost îndemnată de Harling să rămână încă 20 de minute, iar Westwick a sugerat ca ea să doarmă în dormitorul pentru oaspeţi. Cohen susţine că atunci când s-a trezit, Westwick o viola.

La scurt timp, o a doua actriţă, Aurelie Marie Cao, a descris pe Facebook un incident similar, petrecut tot în urmă cu trei ani: „La fel ca în cazul Kristinei, i-am refuzat avansurile, dar m-a împins cu faţa în jos şi am fost neputincioasă sub greutatea lui. Purtam un costum de baie dintr-o singură piesă pe care l-a rupt, eram în stare de şoc.“

Într-un comunicat publicat joi pe reţelele de socializare, Westwick a spus că ambele acuzaţii sunt "neverificate" şi "neadevărate".  ”Nu o cunosc pe această femeie. Nu am hărţuit sexual nicio femeie, niciodată. Şi cu siguranţă nu am violat niciodată”, s-a apărat Ed Westwick, printr-un mesaj pe care l-a publicat pe Instagram.

Însă departamentul de poliţie din Los Angeles a confirmat că investighează cazul.

BBC a anunțat că a suspendat lansarea unei viitoare adaptări după Agatha Christie, în care Ed Westwick are un rol principal.

Drama în trei părţi "Ordeal by Innocence" urma să fie lansată de Crăciun.

"Sunt acuzaţii serioase pe care Ed Westwick le-a negat", a transmis vienri compania într-un comunicat. "BBC nu va face niciun comentariu însă până când această problemă va fi rezolvată nu vom include "Ordeal by Innocence" în program. Compania independentă de producţie care realizează "White Gold" ne-a informat că Ed Westwick a luat o pauză de la filmări cât timp se confruntă cu aceste acuzaţii". 

Sursa: News.ro