Fotbalistul Lionel Messi şi viitoarea lui soţie, Antonella, au decis să o concedieze pe organizatoarea nunţii lor, Bárbara Díez, soţia primarului Buenos Aires, cu doar câteva zile înainte de ceremonie.

Potrivit presei argentiniene, motivul renunţării la serviciile lui Díez îl reprezintă preţul mare pe care l-a cerut organizatoarea, fapt care l-a nemulţumit pe tatăl atacantului FC Barcelona şi administrator al averii fotbalistului, Jorge Messi.

Articolul continua dupa recomandari

Tatăl lui Lionel Messi şi Díez au încheiat colaborarea după ce el a cerut limitarea numărului de invitaţi de la 600 la 250, ceea ce a presupus şi schimbarea locului în care va avea loc petrecerea - de la hotelul Puerto Norte din Rosario la cazinoul City Center din acelaşi oraş.

Drept urmare, Díez, care se ocupa personal de nuntă, deşi are o echipă numeroasă cu care lucrează, s-a declarat ”furioasă” şi ”enervată”.

Bárbara Díez are o listă impresionantă de evenimente pe care le-a organizat în Argentina, între care se numără nunta lui Mauricio Macri, preşedintele ţării, cu Juliana Awanda.

Noii organizatori ai nunţii lui Messi sunt Lorena Farina şi Adrián Pavia, care au la dispoziţie puţin peste două săptămâni pentru a planifica evenimentul.

Lionel Messi, născut pe 24 iunie 1987, în Rosario (Argentina), şi Antonella Roccuzzo, care are 29 de ani, sunt împreună din 2008. Fotbalistul şi partenera sa au doi copii: Thiago - 4 ani şi Mateo - un an, ambii născuţi la Barcelona.

Sursa: News.ro