Spun că a fost dragoste la prima întâlnire. Una aranjată pentru ei de un prieten comun. Viteza cu care a evoluat relaţia i-a luat pe amândoi prin surprindere, dar a fost un şoc şi pentru marele public. Prima americancă ce a reuşit să facă parte oficial din familia regală britanică pare neîmblânzită de regulile de la Curte. Împărtăşeşte, însă, multe idei de viaţă cu soţul ei, inclusiv pasiunea pentru actele caritabile.

Născută în Statele Unite, din origini afro-americane, Meghan Markle şi-a găsit prinţul după o căsnicie încheiată cu un divorţ. Chipeş, carismatic şi rebel, prinţul Harry a întâlnit-o pe actuala ducesă de Sussex în iulie 2016, atunci când actriţa era în trecere prin Londra. Câteva săptămâni mai târziu au plecat în vacanţă, în Botswana. Şi-au ţinut relaţia departe de ochii tuturor, iar după aproape un an şi jumătate, Harry şi-a cerut iubita în căsătorie.

Articolul continua dupa recomandari

Inelul de logodnă a fost creat de prinţul Harry. A folosit diamante care i-au aparţinut mamei sale, prinţesa Diana.

Meghan Markle: A fost o surpriză incredibilă. A fost atât de dulce şi de natural. Şi foarte romantic. S-a pus în genunchi.

Nunta a avut loc în mai 2018, în Windsor, acolo unde cuplul regal s-a mutat înainte de naşterea primului copilul. Evenimentul nu a concurat cu nunta prinţului William, moştenitor al tronului Marii Britanii. Dar nu a fost deloc discret. Vedete de la Hollywood s-au numărat printre sutele de invitaţi ai mirilor.

Copilul lui Harry şi al lui Meghan este produsul a două culturi. Tatăl său este un simbol al Marii Britanii, iar mama, o actriţă americană ce a devenit prinţesă.

Erin Hill, jurnalistă: Am văzut deja că Meghan şi-a impus propriile tradiţii la nunta ei. Putem presupune că va dori să facă acelaşi lucru atunci când vine vorba despre creşterea copilului.

Un cuplu modern, Harry şi Meghan şi-au lansat de curând propriul cont de Instagram.