A început jocul transformărilor,  "Te cunosc de Undeva". A 14-a ediţie a debutat cu apariţii îndrăzneţe şi cu o distribuţie spectaculoasă. Patru cupluri şi patru single-uri. Iată câteva dintre cele mai savuroase momente. 

Momentul deschiderii show-ului l-a avut în prim plan pe prezentatorul Cosmin Seleși, care a cântat pentru prima dată alături de trupa sa.

Articolul continua dupa recomandari

Artista Monica Anghel a făcut echipă cu fratele ei, Alexandru. Cornel Palade a fost acompaniat de fiica lui, Ada. Şerban Copoţ a cântat în duet alături de Cezar Ouatu, iar spectacolul a fost completat de inconfundabilul cuplu Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

Câştigătoarea Xfactor, Bella Santigao, Sorana Darclée, Diana Matei şi Grigore Gherman au evoluat individual pe scena transformărilor şi au impresionat juriul format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan. 

Cei 12 concureţi vor interpreta personaje cu totul inedite în acest sezon. Liviu şi Andrei au început episodul transformărilor costumaţi în gemenele de la Indiggo.