Melodiile ei se aud şi la radio. Şi pe TV. Şi în România, şi in Italia. Nu sună deloc rău. Şi nu ma refer la voce. La vârsta majoratului, Raffy se poate lăuda cu premii la concursurile de profil, multe, dar şi colaborări cu artişti cunoscuţi precum Connect-R şi DJ Sava.

Raffaella Senese, pe scurt: Raffy. Are doar 18 ani, o carieră în plină ascensiune şi o poveste de viaţă.de oameni mari. Era mică atunci cand parintii s-au despartit.

Articolul continua dupa recomandari

Abandonul tatalui a facut-o sa intre in depresie. Iar depresia-sa manance incontrolabil. In scurt timp a devenit victima bullyingului.

Raffaella Senese: Toti suntem la fel. Nu contează câte kilograme ai, cum arăți, dacă ești înalt, sau dacă ai probleme nu contează. Improtant este să faci ce îți place într-un anumit fel

Iar Raffy pune suflet în tot ceea ce face. Drept dovadă, melodiile ei sunt în top cinci la radiourile italiene. De curând a fost invitată de onoare la un concurs de frumuseţe, unde a cântat.

Primul trofeu l-a câştigat când avea 15 ani. Un an mai târziu, a fost recompensată la un show de talente cu premiul de popularitate. Succes are însă şi în România.

La începutul acestui an a lansat melodia "Iarna", în colaborare cu Connect-r. O piesă despre sentimente, trăiri şi dezamăgiri, transpuse pe note muzicale.

Furori a făcut şi piesa "My mind", compusă de DJ Sava, lansată în urmă cu trei săptămâni.

Melodia îi este dedicată mamei sale, căreia îi mulţumeşte pentru că i-a fost alături în momentele grele.