Vine de la malul mării şi a lovit ca un val muzica românească. Un val puternic. Şi aduce cu el un vibe care îmi aminteşte de stilul funk al anilor `60. Despre Jean Gavril vorbim acum, băiatul nonconformist al scenei muzicale. E compozitor, e şi textier şi interpret.

Nu crede în limite şi nici nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură. Pentru el, muzica înseamnă energie. O energie pe care vrea să o împărtăşească celor care îl ascultă.

Articolul continua dupa recomandari

O explozie rock and roll, un strop de pop şi un vibe ce aminteşte de anii 60. Aşa înţelege Jean Gavril muzica. Rebel şi nonconformist, la fel ca el. Un personaj desprins parcă de pe scena festivalului Woodstock, care vrea să aducă în zilele noastre ritmurile de demult.

Jean Gavril: Am puţin mai mult tupeu ca alţii, am foarte multă încredere în mine, muncesc mult. Am o trupă foarte bună, cânt bine live, îmi plac concertele şi pe scenă mă simt ca acasă.

Pe scurt, un artist care vrea să facă notă discordantă cu ceea ce există la ora actuală pe piaţa românească şi care găseşte rost de cântat. oricum şi oriunde.

Muzica e pasiunea care îi ocupă lui Jean Gavril tot timpul. Fie o ascultă, fie o aşterne pe hârtie. În stil clasic, la vechea lui maşină de scris. Aşa a compus şi versurile coloanei sonore a comediei romantice româneşti, "Oh, Ramona."

În afară de piese proprii, îşi surprinde fanii şi cu coveruri ale unor melodii consacrate. Jean Gavril şi Feli şi-au unit vocile pentru o colaborare inedită. Au pus pe ritmuri de jazz şi blues şlagărul Îţi pare rău, al lui Dan Spătaru.

Şi pentru că a promis publicului că va reveni şi cu o piesă proprie împreună cu Feli, Jean Gavril s-a ţinut de cuvânt." Ultimul val" este duetul lansat în urmă cu doar o săptămână.