Pipino de România, veteran printre concurenții de la iUmor, nu renunță și revine din nou pe scena iUmor, dar de această data însoțit de o altă prezență inedită, Gică Gavrilă, cel care i-a propus Deliei să fie impresarul ei.

Deși toți s-au temut pentru reacția juraților, aceștia au asistat la numărul pregătit de cei doi. Mihai Bendeac s-a resemnat la văzul celor doi pe scenă, dar l-a comparat pe Pipino cu Dan Negru, doar că “fabricat în China”: “Acest număr a fost ca un dans pe sicriul meu. Pipino este un fel de Dan Negru fabricat în China. A fost o imagine apocaliptică, cel mai de jos număr împreună cu Double G, cei de săptămâna trecută cu ciocanele”.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 3 imagini în Galerie

Nici Cheloo nu a trecut cu vederea momentul celor doi “vechi prieteni” de la iUmor: “Este ceea ce merităm!”. Telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție iUmor, dacă Pipino va reuși să obțină nu doar bunăvoința juraților, ci și voturile acestora.

Vezi 3 imagini în Galerie

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.