Pentru al nouălea an consecutiv, domeniul Ştirbei de la Buftea este gazdă pentru mii de tineri puşi pe distracţie. A început Festivalul Summer Well. În acest weekend sunt aşteptaţi muzicieni de top, dar şi artişti din alte domenii. În prima seară, tinerii s-au adunat la picnic, pe iarbă, şi s-au delectat pe ritmurile Orchestrei Simfonice din Bucureşti.

Startul la distracţie s-a dat spre seară, când porţile festivalului Summer Well s-au deschis, iar tinerii au făcut prezenţa. 

Articolul continua dupa recomandari

Son Lux şi Orchestra Simfonică din Bucureşti au interpretat, într-o manieră clasică, cele mai cunoscute piese ale artiştilor care vor urca pe scenă în acest weekend. 

O lună foarte mare, cu diametrul de şapte metri, creată de un artist britanic, a atras atenţia tuturor. A fost expusă în aproape toate capitalele Europei, dar şi în Australia şi India, iar acum a ajuns pe domeniul de la Buftea

Anul acesta, la festival se organizează, în premieră, expoziţii de artă şi zone de gaming. Iar cui i se face foame are la dispoziţie, într-o zonă special amenajată, preparate din toate bucătăriile lumii.  

Astăzi şi mâine, tinerii vor începe petrecerea de la ora 12. Pe scenă vor urca nume mari ale muzicii indie, pop şi rock, printre care trupa românească Subcarpaţi, dar şi americanii de la The National.