A fost motiv de bucurie şi în Mamaia, noaptea trecută. Învierea a coincis cu deschiderea cluburilor exclusiviste din nordul staţiunii, iar mii de tineri au profitat de ocazie pentru a da startul sezonului de distracţie. Parcările s-au umplut cu maşini de lux, iar chelnerii au cărat toată noaptea roabe cu sticle de şampanie servite cu artificii. Nota de plată s-a ridicat la nivelul fiţelor: 40 de mii de euro pentru o singură sticlă.

După postul care a ţinut cât sezonul rece, noaptea trecută s-a dat în sfârşit dezlegare la petreceri pe plajă.

Articolul continua dupa recomandari

Cluburile exclusiviste din nordul staţiunii Mamaia au avut marea deschidere.

”Păi dacă tot a început 1 Mai, trebuie să ne distrăm cum se trebuie, nu?”, spune o tânără.

Pelerinajul la cluburi a început cu parada automobilelor din parcare. Unii au sosit cu maşini de lux, alţii au ţinut să impresioneze cu motorizarea superioară. Între timp, înăuntru, tinerii împărtăşeau aceeaşi sete de şampanie la roabă.

Amatorii au avut de ales între mai multe sortimente, plecând de la un demisec cu preţul de 500 de lei, până la un rose la sticlă de 9 litri, însoţit cu o notă de plată de aproape 40.000 de euro.

Mulţi au preferat doar să se bucure de muzică.

”Să ştiţi că e foarte ok. E chiar ok atmosfera. Aş fi preferat muzica să fie puţin mai bună, dar merge, e ok, e acceptabilă, e decentă, e decentă”, declară un petrecăreț.

Petrecerile vor continua şi în zilele următoare, la cluburile din Mamaia, unde sunt invitaţi artişti români şi internaţionali.