Pepe tocmai a lansat o super piesă. „Tu n-ai suflet" vine la exact un an după cântecul „Îmi pasă", care a ajuns în top 5 piese lansate de Pepe. Atât din punctul de vedere al cifrelor, cât şi în ceea ce priveşte feedback-ul de la fani. Şi videoclipul este cu totul special. A fost conceput ca un scurt metraj.

"Nu te mai doresc" este piesa care a câştigat Festivalul de la Mamaia, la finalul anilor 1990. O melodie cântată de prima trupă flamenco din România, Latin Express, al cărei solist era chiar Pepe.

Articolul continua dupa recomandari

Pepe: M am dus către muzică şi fără să am un reper clar, aşa am simţit şi am făcut bine.

Căci în lumea muzicii a rămas şi după ce formaţia Latin Express s-a destrămat. Din 2000 şi până acum, Pepe a devenit unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de latino din România.

Pepe: Dacă nu eşti serios în ceea ce faci, degeaba eşti talentat, trebuie să fii foarte serios, eu cred că seriozitatea, punctualitatea, cuvântul şi ceea ce ţine de conduita unui artist contează foarte mult în tot ceea ce faci şi în industria muzicală.

E gândul cu care a pornit la drum şi în alte domenii, nu doar în muzică. A concurat la emisiunea Te cunosc de undeva.

Iar din martie un film în care joacă va rula pe marile ecrane. Zăpadă, ceai şi dragoste, prima peliculă produsă de Liviu Vârciu.

Pepe: Am fost invitat special, am filmat câteva ore alături de Liviu Vârciu şi întreaga echipă, Aveam senzaţia că sunt la o petrecere cu toţi de prietenii din toate zonele, de la regizori, la maşinişti, sunt oameni cu care am mai lucrat.

Nelipsit a fost şi de pe scena muzicală. După un 2019 cu peste 120 de evenimente în toată ţara, în 2020 Pepe se pregăteşte să revină în topuri. De curând a lansat piesă nou nouţă, cu un mesaj puternic. "Tu n ai suflet!"