Deşi a plecat în vacanţă cu gândul la distracţie, dar şi relaxare, Pepe a avut parte de o întâmplare complet nedorită. Mai exact, artistul s-a accidentat destul de grav, dislocându-şi umărul, în timp ce se dădea cu placa.

Aflat în vacanţă la Braşov, Pepe s-a bucurat de o privelişte superbă pe vârful Postăvaru şi de vremea perfectă pentru sporturile montane, dar cel mai probabil neatenţia l-a costat. După ce a pus o poză cu umărul său, artistul şi-a alarmat instant fanii care nu ştiau ce s-a întâmplat, dar mai ales, dacă este bine şi teafăr.

Articolul continua dupa recomandari

Ulterior, Pepe a postat un filmuleţ pe Instagram, în care un apropiat îl ajuta să îşi revină, iar internauţiii-au răspuns imediat.

"Din seria lucrurilor care "se mai întâmplă, dar mergem mai departe"... mi-a scos "datul cu placa" umărul dar nu l-a pus el la loc", a spus Pepe, pe contul său personal.

Fanii şi admiratorii artistului au demonstrat încă o dată cât de iubit este Pepe de români şi i-au lăsat zeci de mesaje în care i-au urat acestuia multă sănătate şi vindecare rapidă.

“Se mai întâmplă accidente. Însănătoşire grabnică”

“Imi e milă de tine, dar tu zâmbești mereu...Te admir mult!!! “ au fost doar câteva dintre mesaje.