Paul Iorga, fiul regretatului Leo Iorga, compune versuri şi produce hituri pentru artişti români consacraţi, şi asta de la 15 ani. Acum are doar 23 de ani şi peste 50 de piese lansate. Şi, tocmai pentru că e un domeniu pe care îl stăpâneşte, a decis că e vremea să exploreze şi cealaltă parte a baricadei, cea a scenei.

"Domnişoare" este unul dintre hiturile care în 2012 făceau furori la radio. Puţini ştiu însă că în spatele versurilor se afla, pe atunci, un adolescent de doar 15 ani. Paul Iorga, fiul lui Leo Iorga, una dintre cele mai bune voci din muzica rock românească.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru că a crescut înconjurat de muzică, lui Paul i s-a părut firesc să devină artist. Iar numele lui se leagă astăzi de zeci de piese româneşti.

Colaborările au venit în valuri. Nane, Guess Who, Alexandra Stan sau Grasu XXL au lansat piese care poartă semnătura lui Paul Iorga. Hituri care adună astăzi peste 150 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Dar din spatele laptopului, Paul a ajuns acum în faţa microfonului. La sfaturile tatălui său, a ales să urmeze o carieră solo în muzică. Anul trecut a lansat Lumea Mea. Hitul de debut, în colaborare cu Connect-r.