Cea de-a patra ediție din sezonul cu numărul opt iUmor, difuzatã aseară, în intervalul 19:59 – 22:49, la Antena 1, s-a impus ca lider de audienţã la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani. 1.7 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţãri urmãreau asearã show-ul jurizat de cãtre Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac la Antena 1, în minutul de aur, înregistrat la 21:49.

Astfel, show-ul de umor de la Antena 1 a înregistrat asearã, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, o audienţã medie de 7.7 puncte de rating şi 21.7% cotã de piaţã, poziţia secundã în clasament fiind ocupatã de Pro TV cu o medie de 7.6 puncte de rating şi 21.5 % cotã de piaţã.

Articolul continua dupa recomandari

Doina Teodoru, prezentă la iUmor în calitate de invitat special, a reușit să o imite foarte bine pe Dana Budeanu, încât jurații au rămas impresionați atât de prezența ei, cât și de cuvintele special alese. “Incredibil cât de bine seamănă! Este și un personaj foarte mișto de făcut!”, a spus Delia la finalul momentului. Nici Mihai Bendeac nu a rămas mai prejos și a apreciat numărul pregătit de Doina: “Excepțională e! Cum să te superi pe Dana Budeanu?!”.

Vezi 6 imagini în Galerie

Eduard Vacariu a revenit la iUmor cu un număr de stand-up comedy legat de viața lui amoroasă, în care se pare că are ghinion cu carul. L-a făcut pe Mihai Bendeac să îl aplaude în picioare. Deși avea emoții foarte mari, numărul de stand-up a fost pe placul Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac. S-a apucat de stand-up de doar câteva luni, dar a reușit să obțină cele 3 Like-uri din partea juraților.

Vezi 6 imagini în Galerie

Denise Crăciun, o femeie născută în Texas, dar care în acest moment locuiește la Făgăraș împreună cu soțul său Alexandru Crăciun, a reușit să intre la votul publicului cu un număr în care a cântat la pian și i-a sensibilizat pe cei trei jurați. Alexandru Crăciun, soțul ei, este un patriot adevărat, însã numărul lui de stand-up nu i-a determinat pe jurații show-ului să îi ofere vreun Like. Detaliile ieșite la iveală despre cei doi i-au lãsat mascã pe Delia și pe Mihai Bendeac.

Petre Dănuț a urcat pe scena iUmor cu o serie de glume scurte senzațional de bune, care i-a făcut pe jurați să îi ofere cele trei Like-uri. “Mie chiar mi-a plăcut și mi se pare că ești pe frecvența potrivită”, a spus Cheloo. Mihai Bendeac l-a comparat pe acesta cu Messi: “Excepțional ai fost, Messi! Dincolo de toate ai o carismă, e o chestie cu care te naști”.

Vezi 6 imagini în Galerie

Roxana Chiperi a pregătit un număr de dans lasciv cu o notă de umor special pentru show-ul jurizat de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Concurenta care îl cunoștea de dinainte pe Mihai Bendeac, l-a fermecat pe jurat și de această dată: “Dacă avem numere de striptease pe această scenă, ar trebui să fie adaptate pentru acest concurs, exact ca ce a pregătit ea”.

Luca Lombardo a obținut 3 Like-uri din partea juraților, dar și respectul și aprecierea lor. Delia a recunoscut că a lăcrimat la numărul său: “Momentul tău a fost unul emoționant, am lăcrimat și nu credeam că o voi face vreodată la o emisiune de umor”. Cheloo a mărturisit că “mă simt mândru că pot vota așa ceva”, iar Mihai Bendeac i-a transmis că “Numărul acesta este demn de a fi memorat și de a fi păstrat în suflet”.

Vezi 6 imagini în Galerie

Romanticul X a revenit pe scena iUmor împreună cu soția sa care acum este și însărcinată. După apariția sa din sezonul 7, Mihai Bendeac le-a făcut cadou celor doi o vacanță la Azuga drept cadou de lună de miere. Acum, juratul iUmor a fost întrebat de către cei doi dacă și-ar dori să le fie și nașul copilului lor. De această dată, Romanticul X a primit drept cadou dreptul de intra la votul publicului.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Concurenții vor avea parte de o surpriză și în acest sezon: maneta. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00 și se va califica direct în finală!

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 14 martie 2020