O zi din viaţa celei mai excentrice milionare de peste ocean este mai plină decât a unui bancher înconjurat de hârtii. Paris Hilton le-a povestit reporterilor Observator ce face atunci când nu este în lumina reflectoarelor şi care sunt cele mai mari temeri ale sale.

Paris Hilton se declară drept o persoană neînfricată, însă celebra moştenitoare are şi câteva lucruri de care se teme.

Articolul continua dupa recomandari

PARIS HILTON:

Îmi place să sar din avion, să fac scuba diving noaptea, să înot cu rechinii, dar ceea ce mă sperie sunt păianjenii şi albinele pentru că te muşcă şi sunt enervante şi îmi este frică de moarte pentru că nu ştiu ce se întâmplă după. Sper că este un loc uimitor, dar dacă nu e nimic, ar fi atât de plictisitor!

Se teme de moarte, pentru că viaţa ei este de fapt raiul pe pământ. Este o femeie de afaceri de succes. Are zeci de magazine, linii de haine care îi poartă numele, dar şi parfumuri care i-au adus o avere de 300 de milioane de dolari. 

PARIS HILTON:
Este parte din viaţa mea! Întotdeauna mi-a plăcut să îmi optimizez timpul, călătoresc peste tot în lume, sunt practic pe drum 250 de zile pe an. Cred că timpul este preţios, sunt o femeie de afaceri incredibilă, am creat nu doar o piaţă în lumea afacerilor, un brand având propria mea linie de produse, dar m-am extins şi în muzică ca şi DJ.

O singură noapte de mixat în club îi poate aduce divei chiar şi un milion de dolari, scrie presa de peste ocean. Totuşi, Paris Hilton se declară pregătită să devină fată de casă. La finalul anului, se anunţă o nuntă demnă de un scenariu de Hollywood. 

PARIS HILTON:
A fost destul de romantic când am primit inelul, aproape am leşinat, este cel mai frumos inel, am văzut foarte multe inele de logodnă minunate în viaţa mea, dar nu am mai văzut un inel ca acesta nciodată!

Până atunci, însă, Paris Hilton vrea să vadă toată lumea. Ţara noastră a impresionat-o şi promite că va reveni.

PARIS HILTON:
A fost foarte drăgut să văd reacţiile şi cât de fericiţi sunt oamenii că voi veni aici.

Deşi nu a vorbit despre o dată fixă, starul american s-ar putea întoarce chiar luna viitoare, în Mamaia.