Blazerele, trenchurile, pardesiele şi ulterior paltoanele. Colorate sau nu, sunt, în mod clar, piesele de rezistenţă în fiecare sezon rece. Acestea sunt greu de ales. În afară de partea estetică, de model şi culoare, trebuie să fim atenţi, mai ales la material. Fiind o piesă destinată sezonului rece, trebuie să menţină constantă temperatura corpului.

Pardesiul este piesa potrivită pentru toamnă, când temperaturile nu sunt chiar atât de scăzute. La începutul iernii, mult mai potrivit este, fireşte, paltonul. Dar, indiferent ce alegeţi să purtaţi, sunt câteva reguli cheie care v-ar putea fi de folos. În primul rând, structura şi lungimea trebuie să se potrivească. purtătoarei

Articolul continua dupa recomandari

Foarte important este ca pardesiul să conureze silueta. O măsură prea mică ori prea mare, va ruina aspectul final al ţinutei

Paltonul poate fi chiar pata de culoare în cazul în care perechile de pantaloni şi bluzele din garderobă sunt negre ori maro.

Şi, cum niciodată o ţinută nu e perfectă fără pantofii potriviţi, în acest sezon se vor purta mai mult decât în restul anului bocancii, încălţările sport şi cele tip ciocată, perfecte pentru o ţinută care are în centrul atenţiei paltonul. În continuare putem alege şi pantofii cu toc, în funcţie de restul outfitului.