Premiile Sindicatului Actorilor Americani, considerate cel mai bun barometru pentru câştigătorii de la Oscar, au avut un învingător-surpriză! Pelicula "Pantera Neagră" a primit trofeul cel mare pentru prestaţia întregii distribuţii. Văzut ca favorit înaintea galei care a avut loc noaptea trecută, filmul "A Star Is Born", cu Lady Gaga în rolul principal, nu a obţinut niciun premiu. Cântăreaţa americană a fost, însă, desemnată cea mai elegantă apariţie.

12 actori, majoritatea de culoare, au fost răsplătiţi pentru interpretarea de excepţie din Pantera Neagră. Eroul peliculei este moştenitorul tronului dintr-o ţară africană foarte bogată. 

Articolul continua dupa recomandari

Egipteanul Rami Malek a cucerit un nou trofeu pentru cel mai bun actor, după ce l-a interpretat pe Freddie Mercurry în pelicula biografică "Bohemian Rhapsody". Este al cincilea premiu pe care îl primeşte în acest sezon. Criticii spun că şansele lui la un Oscar sunt tot mai mari. 

La categoria feminină, câştigătoare a fost actriţa Glenn Close pentru rolul din "The Wife." Filmul spune povestea soţiei devotate a unui laureat al premiului Nobel. 

Aplaudată îndelung pe covorul roşu, într-o rochie Christian Dior Haute Couture, Lady Gaga a fost votată cea mai elegantă vedetă la gala premiilor SAG. 

Desemnată cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru rolul din horror-ul „A Quiet Place", Emily Blunt a intrat şi ea în topul celor mai apreciate apariţii. A purtat o rochie roz creată de Michael Kors.

Deşi considerată una dintre cele mai stilate actriţe de la Hollywood, Lupita Nyong'o a ajuns acum pe lista vedetelor prost îmbrăcate, într-un clasament completat de Catherine Zeta Jones, de fiica cea mare a lui Demi Moore şi de Lucy Boynton.