Oricine poate dormi în patul Madonnei. Pentru suma corectă. 2.000 de euro costă o singură noapte în cel mai scump apartament din România, acolo unde s-au cazat Madonna, James Blunt, dar şi Pamela Anderson. O oază în centrul Capitalei, cu saună în dormitor şi o vedere de cinci stele. Pentru prima oară, intrăm în apartamentele de top, care au găzduit mari staruri.

Pătrundem împreună în locul în care Madonna, James Blunt şi Pamela Anderson s-au răsfăţat cât timp au stat în România. Un adevărat templu al luxului, din inima Capitalei, cu un design modern unic şi o privelişte impresionantă asupra Casei Poporului. 

Articolul continua dupa recomandari

Un loc de 5 stele vine însă şi cu preţuri pe măsură. 2.000 de euro trebuie să scoată din buzunar iubitorii luxului... pentru o singură noapte. Este cel mai scump loc de cazare din România. Dar nu duce lipsă de clienţi. 

Cei care au trecut pragul acestui apartament de cinci stele, au avut şi cerinţe extravagante. De exemplu, şampanie de mii de euro, pe care au savurat-o alături de faimoşii mititei româneşti. Un pat plin de flori sau aranjamente de flori exotice sau am fost solicitaţi să ţinem clubul de sport deschis pe timpul nopţii în special pentru persoanele de peste Ocean. 

Mai mult, vedetele şi-au dorit siguranţă şi intimitate, aşa că nu s-au limitat la un singur apartament. 

Apartamentul face legătura cu alte două camere separate şi pot să spun aici că am avut solicitări şi pentru ocuparea acestor camere în special de la celebrităţi care au venit împreună cu personalul de securitate. 

Decorat în stil clasic, cel de-al doilea apartament dispune de propria saună, dar şi de o sală de şedinţe.

În România, piaţa turismul de lux este în continuă creştere. Capitala are nu mai puţin de zece hoteluri de cinci stele. Celălalt pol al luxului se află în staţiunea Mamaia. Aici, pentru un apartament de cinci stele cu vedere spectaculoasă spre mare, turiştii plătesc în mijlocul sezonului chiar şi 1.400 de euro pe noapte.