Îndrăgita actriţă şi cântăreaţă Oana Sîrbu împlineşte astăzi frumoasa şi rotunda vârstă de 50 ani. Par mulţi, însă vedeta nu-i arată deloc.

Pare la fel de proaspătă ca atunci când juca alături de Ştefan Bănică jr. în seria "Liceenii".

Articolul continua dupa recomandari

Într-un interiu acordat unei publicaţii centrale, Oana a spus că nu împlinirea de 50 de ani nu i se pare o aniversare “specială”, diferită de altele.

Vezi 7 imagini în Galerie

A mărturisit că mătuşa ei, de 92 de ani, i-a pregătit un tort de ciocolată, ca-n fiecare an. 

Încă de la începutul zilei, Oana a fost asaltată pe Facebook de mii de mesaje de la prieteni și admiratori. Iar mesajele continuă să curgă, vedeta mulţumind fanilor şi promiţând că va răspunde tuturor.

Vezi 7 imagini în Galerie

"Stati, asa, ca raspund, mai ies, mai vin, p-aici...continuati... Multumeeeeeeeeeeeeesc!", a scris Oana pe Facebook, simţindu-se "răsfăţată".

Vezi 7 imagini în Galerie

Oana Sîrbu s-a născut la data de 13 mai 1968 in Bucuresti. Este fiica lui Romulus Sarbu, unul din membrii celebrului cuplu comic-fantezist Anton şi Romica de la teatrul „Constantin Tănase”. 

Vezi 7 imagini în Galerie

Se bucură de o carieră plina de succes în muzică, dar şi în film. În 1985 a câştigat trofeul „Steaua fara nume”, iar în 1986 „Premiul Tineretii” la Festivalul „Mamaia '86”.

Vezi 7 imagini în Galerie

 i-a inceput cariera de actrita cu rolul din filmul "Liceenii", scrie cinemagia.ro.

Vezi 7 imagini în Galerie

A creat o adevarata moda: ani la rand fetele de liceu s-au tuns precum personajul pe care l-a interpretat in acest film, Dana. Ulterior a lansat albumele "Lumea basmelor", "Sarbatori acasa", dar si "Te asteptam sa vii, Mos Craciun", proiect realizat in colaborare cu Robert Turcescu, Stefan Banica jr., Andrian Enache, Marcel Pavel, Luminita Anghel si Narcisa Suciu. 

Oana Sarbu a sustinut multe turnee in Statele Unite ale Americii, Germania si Israel. 

Unul din momentele de rascruce ale vietii ei a fost în anul 1997, când a scăpat cu viata dintr-un accident de masina. 

Oana Sîrbu si-a continuat cariera de actrita în filme precum "Extemporal la dirigentie", "Vulcanul stins", "Liceenii rock'n'roll", "Liceenii in alerta" si "Secretul Mariei". 

Astăzi, Oana Sîrbu activează la teatrul „Constantin Tănase”.