Mamă de fată şi de băiat, cântăreaţă, soţie. Oana Matache, sau Oana Cosânzeana, cum o ştiţi cei mai mulţi dintre voi, cântă ca backing vocal în trupa surorii ei mai mari Delia.

Pe lângă asta are un vlog de parenting şi este urmărită pe Instagram de peste 120 de mii de oameni.

Articolul continua dupa recomandari

Oana Matache: Am o cariera și îmi dezvolt încă o afacere de acasă. Jobul pe care îl am eu, alături de Delia este sa plec la concerte seara, când copiii dorm deja, sunt foarte norocoasa din punctul asta de vedere

Oana Matache: Este foarte important ca pana la finalul zilei sa am macar o ora de calitate. Subliniez o oră de calitate. Atunci când mergi în parc cu copilul tău şi îl dai în leagă, iar tu stai cu nasu-n telefon, cum facem toate mămicile din ziua de azi, din păcate, ăla nu e timp de calitate! Eu mă refer la timpul în care există o interacţiune directă între tine şi copil, o interacţiune susţină, timp de măcar o oră!

Nu vă imaginaţi că îi e uşor. Vorba aia, străbate tara-n lung şi lat alături de Delia pentru concerte! Şi făcea asta chiar şi atunci când era însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Oana Matache: N-aş vrea să fiu un exemplu de genul ăsta pentru Jessica! Ah, mama nu făcea nimic! Stătea toată ziua acasă cu mine, făcea tocăniţă, dădea cu aspiratorul.

Si cum provine dintr-o familie de muzicieni i s-a părut firesc să facă asta. la fel de firesc cum i se pare să colaboreze cu sora ei mai mare. Puţini sunt însă cei care ştiu că debutul Oanei în muzică a fost pe cont propriu.

În 2012 a lansat single-ul "Finally", piesa pentru care a colaborat cu Fedarro, un solist de R&B deja consacrat. De altfel, „Finally" este una dintre multele compoziţii semnate Oana Matache.