Mai sunt doar câteva ore până la cel mai aşteptat moment al anului. 

Aproape trei miliarde de oameni vor sta, mâine, cu ochii aţintiţi spre Castelul Windsor, unde Prinţul Harry şi Meghan Markle vor spune "DA". 

Articolul continua dupa recomandari

Între timp, super-staruri de peste ocean au sosit deja în Regat. Mii de fani au zburat chiar şi 24 de ore pentru a putea fi cât mai aproape de cuplul princiar. 

Sutele de jurnalişti veniţi din toate colţurile lumii s-au instalat deja pentru a putea surprinde cele mai importante momente.

Claire Ptak face eforturi să-şi stăpânească emoţiile. Abia îşi încape în piele de bucurie că Meghan şi Harry au ales-o pe ea, o americană mutată la Londra, să pregătească cea mai dulce parte a ceremonialului: tortul. 

"Îl vom asambla, la faţa locului, la Castelul Windsor, sâmbătă dimineaţă, vom adăuga florile, pentru că, în mod evident, trebuie adăugate în ultima clipă. Doar atât a mai rămas. Va fi un tort neconvenţional, exact pe gustul mirilor, făcut din 500 de ouă, 200 de lămâi de pe coasta italiană Amalfi şi 10 sticle de sirop din flori de soc, adunate chiar de pe unul dintre domeniile Reginei", spune Claire Ptak, maestru bucătar.

"Evenimentul special de sâmbăta va reflecta tradițiile noastre și în același timp, personalitatile lui Harry şi a logodnicei sale, Meghan", a precizat şi Paul Brummel, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti.

Oaspeţii au sosit deja. Printre ei se numără colegii lui Meghan, de pe platorile de filmare a serialului Suits, Angelina Jolie şi Elton John, prieten foarte apropiat al Prinţesei Diana.

A fost o zi importantă şi pentru mama lui Meghan. Doria Ragland a servit ceaiul cu Regina Elisabeta a II-a şi a avut o întâlnire şi cu Prinţul Charles, cel care îi va conduce fiica spre altar, în capela St. George.

În această seară, Prinţul Harry se va retrage în cel mai ecologic hotel din Regatul Unit. 
Coworth Hotel este un conac spectaculos, cu 30 de camere. Tot aici, va sta şi Prinţul William. Meghan şi mama ei vor merge la Hotelul Cliveden House, aproape de Windsor.