Aur roz, aranjamente florale cât mai sălbatice, torturi fără glazură şi materiale neobişnuite. Acestea sunt tendinţele anului viitor în materie de nunţi. În 2019, orice extravaganţă e permisă. Miresele în pantaloni şi accesoriile din pene vor fi la modă.

La cel mai mare târg de nunţi din București, cuplurile care se căsătoresc la anul au putu afla de pe acum tot ce se va purta, dar mai ales cât îi va costa petrecerea perfectă.

Articolul continua dupa recomandari

Mireasa anului 2019

Rozul pal, dantela, perlele şi florile aplicate manual sunt primele alegeri ale mireselor anului viitor. Se vor purta materialele fluide, cu broderii preţioase, inspirate din nunţile regale. Pe marile podiumuri internaţionale, designerii au mers şi mai departe şi au propus rochii cu pene de struţ sau chiar cu imprimeuri. Pentru domnişoarele şi mai îndrăzneţe, modelele asimetrice, culorile aprinse, dar şi costumele cu pantalon sunt foarte căutate.

Ce e la modă pentru miri

Designerii nu i-au uitat pe viitorii gineri. Pentru domni, culoarea anului 2019 este albastrul.

”Se poartă foarte mult carourile. Catifeaua care e intotdeauna un material deosebit pentru domnii care vor sa iasa in evidenta si sa fie altfel. Pantofii de lac sunt nelipsiti de la ceremonie si chiar recomandam cu incredere ca domnii sa poarte pantofi de lac”, recomandă un expozant de la târg.

Verighetele recomandate pentru 2019

Bijutierii au pregătit verighete pentru toate gusturile.

”In 2019 se poarta foarte mult aurul roz si multi raman pe clasic, simplu clasic sau mai nou avem modelele traditionale gravate laser”, explică un alt expozant.

Un set de verighete cu briliante ajunge să coste chiar şi 10 mii de lei.

Torturi pentru nunta anului 2019

Odată stabilite rochia, costumul şi verighetele, mirii trebuie să găsească locaţia, să aleagă meniul şi mai ales tortul - care anul viitor va fi cât mai minimalist.

”in 2019 se poarta torturile naked. Torturile pe care nu se mai pune accent pe decorul acela sofisticat. Sunt doua variante: cel clasic. au revenit la modă cele casice, cat si cele naked, nefinisate cu flori naturale”, dezvăluie un alt expozant.

În medie, bugetul pentru nuntă începe de la cinci mii de euro, cu tot cu fotograf şi DJ.