Au bătut din nou clopote de nuntă la casa regală britanică! Una dintre nepoatele reginei Elisabeta a doua s-a căsătorit ieri, la castelul Windsor, acolo unde a avut loc şi ceremonia prinţului Harry, în această vară. În vârstă de 28 de ani, prinţesa Eugenie a devenit soţia unui om de afaceri. Vântul a fost cea mai incomodă "prezenţă" la evenimentul care costat trei milioane de lire.

Concepută de o casă de modă din Londra, rochia simplă, cu o trenă imensă și cu spatele dezgolit, a fost brodată cu motive florale. Iar diadema purtată de mireasă i-a fost împrumutată de bunica ei, regina Elisabeta a II-a. Coroniţa este realizată din briliante și diamante încrustate în platină, alături de șase smaralde dispuse în ambele părți. În biserică, mirele nu şi-a putut stăpâni emoţiile. 

Articolul continua dupa recomandari

Vântul puternic a dat peste cap planurile mirilor şi ale celor 850 de oaspeți care le-au fost alături mirilor în capela St. George.

Invitatele au fost nevoite, şi nu o dată, să alerge ca să-şi recupereze pălăriile luate pe sus de rafalele de vânt.

La cinci luni distanţă de propria nuntă, Meghan Markle a ales o ţinută bleumarin, semnată Givenchy. Este prima nuntă regală la care a participat în calitate de ducesă. Kate, în schimb, a ales roz-fucsia.

Sosită ultima, potrivit protocolului, regina Elisabeta a II-a a venit împreună cu prinţul Phillip.

Prinţesa Eugenie şi alesul ei, un comerciant de vinuri care nu deţine un titlu nobiliar, sunt împreună de 7 ani. S-au cunoscut la schi, în Elveţia.

Al treilea fiu al reginei Elisabeta, prinţul Andrew găzduieşte petrecerea de nuntă alături de fosta lui soţie, Sarah Ferguson.