După ce au uimit pe toată lumea cu anunțul logodnei în vară, Nick Jonas și Priyanka Chopra și-au unit destinele într-o ceremonie la un palat regal din India. Totul într-un cadru restrâns, în față prietenilor și a familiei. Evenimentul a fost oficiat chiar de către tatăl mirelui, Paul Kevin Jonas. 

Actrița de la Bollywood și fostul membru al trupei Jonas Brothers s-au logodit în luna iulie, la numai câteva luni după ce și-au oficializat povestea de dragoste. Între cei doi este o diferență de vârstă de 10 ani, Priyanka fiind cea mai în vârstă.

Articolul continua dupa recomandari

Frumoasă indiancă a câștigat titlul de Miss World în urmă cu 18 ani și a avut roluri în peste 50 de filme în India, ajungând una dintre cel mai bine plătite actrițe de la Bollywood. A fost numită una dintre cele mai influențe persoane din întreagă lume în 2016 de revistă Time, în timp ce Forbes i-a oferit un loc în topul celor mai puternice 100 de femei, anul trecut.

Și Nick Jonas a cunoscut celebritatea foarte devreme. Până la cei 26 de ani, a făcut parte din cunoscută trupă Jonas Brothers, alături de frații săi. Și nu s-a rezumat la muzică, ci a intrat și în industria filmului. A apărut în numerous filme pentru adolescenți, producții semnate de Disney Channel.