A treia seară de distracţie la Electric Castle a adus pe scena principală a festivalului cea mai aşteptată trupă, pe britanicii de la Florence and the Machine. Atmosfera a fost fantastică, iar fanii au vibrat în ritmuri Indie rock. Seara a avut parte însă şi de un moment.altfel, când pe una dintre scenele secundare a răsunat nimeni altul decât Adi Minune. Maneaua care făcut furori la Neversea a stânit din nou controverse. Iar organizatorii au avut o reacţie tranşantă.

Show-ul DJ-ului estonian Tommy Cash a fost unul cu cântec. Maneaua „Aşa sunt zilele mele" a răsunat de pe scena Electric Castle târziu în noapte. În public, unii s-au entuziasmat, în timp ce alţii au huiduit.

Articolul continua dupa recomandari

Dacă la Neversea, momentul a fost apreciat ca fiiind unul neconformist, organizatorii festivalului Electric Castle nu au fost la fel de toleranţi. Pe un site de socializare, au anunţat că pentru Tommy Cash a fost ultimul concert pe scena de la Cluj.

Renate Roca-Rozenberg, PR Manager: Show-ul sau de aseara cumva s-a dus intr-o linie creativa in care si cea muzicala, cat si cea vizuala s-au dus intr-o zona de lipsa de respect pentru publicul nostru.

”Nici nu stiu daca stia evenimentul de la Neversea. Ma asteptam la ceva mai multa originalitate”, spune o spectatoare.

Cel mai aşteptat moment al festivalului a fost prestaţia britanicilor de la Florence and the Machine. Fanii au fost în extaz.

La fel a făcut şi solista, care, la un moment dat, a cântat desculţă şi a coborât de pe scenă ca să-şi îmbrăţişeze fanii.

Aproape de miezul nopţii, a venit rândul celor de la Sigma să îşi încânte publicul. Spectacol nu a fost însă doar pe scenă. La castel, tinerii s-au întrecut în costumaţii.

A fost a treia noapte de distracţie a festivalului care se încheie duminică. Unii participanţi calculează deja cât i-a costat distracţia.

Sâmbătă seară, pe scena de pe domeniul Castelului Banffy au fost programați muzicianul german Nils Frahm şi formaţia britanică de metalcore, Bring Me The Horizon.