Supermodelul Naomi Campbell va fi răsplătită pentru întreaga sa carieră de către Consiliul Britanic de Modă! Anunţul a fost făcut de către prestigioasa instituţie, însă modelul va avea de aşteptat şase luni până la acordarea oficială a distincţiei.

Timp de 33 de ani, Naomi Campbell a defilat pe sute de podiumuri, a fost imaginea prestigioaselor case de modă şi a apărut pe copertele a peste 500 de ediţii.

Articolul continua dupa recomandari

Este unul dintre cele mai cunoscute modele, iar de toată activitatea sa a ţinut cont şi Consiliul britanic de Modă.

Distincţia de Fashion Icon îi recunoaşte "contribuţia incredibilă la industria modei", "cariera de model de renume internaţional" şi "activitatea filantropică" a vedetei în vârstă de 49 de ani.

Naomi Campbell, model: Este copleşitor şi minunat că industria mea mi-a acordat această distincţie importantă. Aşa că sunt foarte recunoscătoare.

Supranumită "Pantera Neagră", Naomi Campbell a dezvăluit secretul succesului său, într-un interviu acordat chiar după ce a aflat că va primi distincţia.

Naomi Campbell, model: Trebuie să fii motivat. Nu lăsa pe nimeni să schimbe felul în care te simţi, luptă pentru obiectivul pe care îl ai şi nu te descuraja. Nu vei avea mereu zile bune, dar trebuie să îţi repeţi că nu vei renunţa vreodată la moralitatea ta.

De asemenea, modelul a anunţat că asociaţia "Fashion for Relief" pe care a înfiinţat-o în 2005 va organiza o prezentare de modă caritabilă la Londra, în septembrie. Naomi Campbell a mai organizat astfel de evenimente pentru victimele unor calamităţi precum uraganului Katrina, ale tsunamiului din Japonia sau ale cutremurului din Haiti.