Deşi trecută de prima tinereţe, Naomi Campbell nu pare să îşi piardă farmecul şi nici statutul de cuceritoare. Deşi vreme de câteva luni s-a afişat alături de un muzician de doar 25 de ani, modelul pare acum să fie pregătită să frângă o nouă inimă.

După ce s-a vehiculat în presa internațională că Naomi Campbell ar cocheta cu unul dintre membrii fostei trupe One Direction, cântărețul Liam Payne, în vârstă de 25 de ani, se pare că vedeta de culoare s-a plictisit de solist. Însă a rămas tot în lumea muzicii. Fotomodelul ar fi flirtat cu rapperul Drake, semn că, deși are aproape 50 de ani, își păstrează statutul de cuceritoare.

Articolul continua dupa recomandari

Totul s-ar fi întâmplat în cadrul unei petreceri organizate de Beyonce și Jay Z în cinstea premiilor Oscar, în Los Angeles. Însă, în ciuda speculaţiilor, nimic nu a fost confirmat oficial.

Deși nu s-a căsătorit niciodată, Naomi Campbell are o lungă lista de cuceriri în rândul bărbați celebri și bogați. Mike Tyson, John Kennedy Jr, Robert De Niro și Sylvester Stallone sau chiar Prințul Albert de Monaco sunt doar câteva exemple.