Campioana Nadia Comăneci a transmis un mesaj pentru Sandra Izbaşa, astăzi, prin intermediul Observator, pentru a felicita pentru noua carieră în cinematografie.

Sandra Izbaşa a fost invitată, astăzi, în jurnalul Observator 12.00 - 14.00, acolo unde a povestit motivele pentru care a decis să intre în lumea filmului, dar şi satisfacţiile pe care le obţine în urma acestei schimbări radicale.

Articolul continua dupa recomandari

Campioana olimpică a jucat în filmul 'Faci sau taci', care are premiera pe 15 martie în cinematografe şi s-a declarat fascinată de lumea filmului.

De peste ocean, de la New York, campioana Nadia Comăneci a ţinut să o felicite pe Sandra Izbaşa pentru decizia luată, prin intermediul Observator.

"Sandra, felicitări pentru comedia 'Faci sau taci'. Mă bucur că ai folosit această platformă de campioană olimpică să îţi extinzi cariera în cinematografie şi 'La mulţi ani!' de 8 martie. Succes", a fost mesajul transmis de campioana Nadia Comăneci pentru Sandra.

"Ce frumos! Mulţumesc, Nadia. Mulţumesc din suflet. Ştiu că ne susţine şi abia aşteaptă şi ea să vadă filmul. M-a felicitat pentru noua mea carieră în lumea filmului şi îşi doreşte pentru mine să ajung la Hollywood. I-am zis că e drum lung până acolo. Ca şi în gimnastică. Am început gimnastica la 4 ani, iar primele mele medalii au fost la 16 ani. Aşa că o luăm treptat", a fost reacţia Sandrei.