S-a născut pe 1 iunie, de ziua copilului, şi vrea să rămână aşa toată viaţa. Despre Maya Pop este vorba. Nu vă lăsaţi păcăliţi de vârsta ei fragedă, căci are deja în palmares o groază de concursuri. Peste 70 la număr. Multe, câştigate. Iar în repertoriul ei găsim nu doar cântece proprii, ci şi coveruri ale unor piese consacrate. Ce înseamnă viaţa de artist, când încă ai ore la şcoală, aflaţi chiar de la Maya.

În 2014, Miruna Popescu lansa primul ei single. Ochii tăi. Un an mai târziu deja câştiga un concurs important din Las Vegas şi tot atunci devenea, pentru public, Maya Pop. Este dealtfel, primul artist român care ne-a reprezentat la competiţia de peste Ocean.

Articolul continua dupa recomandari

Iar asta i-a deschis drumul spre colaborări şi apetitul pentru noi provocări. Cum ar fi participarea la X Factor.

Maya Pop: De la noi din țara îmi place foarte mult Irina Rimes, Liviu Teodorescu, carlas raluka antonia, iar din străinatate deja se știe ca îmi place bieber, ed sheran, Jassie J rămâne cantareata mea preferata.

Poate tocmai de aceea le reinterpretează melodiile, dar adaugă şi o notă personală în fiecare cântec. Uneori scrie chiar ea versurile, pe coloana lor sonoră.

Şi pentru că tot e la modă, nici vloggingul nu mai are secrete pentru Maya Pop. De doi ani face jurnale online.

Chiar dacă de abia a împlinit vârsta majoratului, este vedetă şi la Balurile Bobocilor din Capitală.