Actrita americana a fost trimisa de judecatori la dezalcoolizare, ca sa n-o bage in inchisoare. Iar Moni a "acoperit-o" dupa ce Lohan a decis sa sarbatoreasca sentinta... intr-un club.

Pozele cu cele doua au aparut in toata presa de scandal din Statele Unite. Nu pentru ca paparazzi ar fi urmarit-o pe Moni, ci pe controversata actrita Lindsay Lohan, extraordinara, dar vesnic implicata in scandaluri. La cateva ore dupa ce a scapat de inchisoare cu promisiunea ca nu mai bea, Lohan a luat calea cluburilor. La iesirea de la petrecere, fotografii au surpins-o pe bancheta din spate a masinii celebrului Mr. Pink, iubitul Monicai Gabor si sponsorul actritei. In poze apare si romanca, mai nou, prietena cu actrita din Statele Unite.

Articolul continua dupa recomandari

"N-am zice rau daca am spune ca Monica s-a infiltrat foarte bine in lumea vedetelor de peste Ocean. Cred ca era aproape inevitabil", spune Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu mai povesteste ca Moni isi bea cafeaua cu vecina ei, La Toya Jackson, iar la petrecerile lui Mister Pink se intalneste cu Victoria si David Beckham. Si Pamela Anderson s-ar fi imprietenit cu sora ei mai mica, Ramona.

Unii apropiatii spun chiar ca Moni s-ar fi casatorit deja, in secret, cu Mister Pink, un barbat cu o avere de aproape 3 miliarde de dolari. Iar asta ar fi ajutat-o sa renunte la razboiul din instanta cu Irinel Columbeanu pentru custodia fetitei. Irina a ramas definitiv in grija tatalui.