Mira a scos piesă nou-nouţă şi a revenit în platoul Observator. „De ce?” se numeşte melodia și a fost lansată în urmă cu vreo două săptămâni. Poate până acum a reuşit să găsească un răspuns la întrebările ei. Videoclipul piesei a fost inspirat din premiatul film Lebăda Neagră. 

Artista începe noul an cu o piesă încărcată de emoție, intitulată "De ce?". Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Gabriel Ciolpan și inspirat de premiatul film "Black Swan".

Articolul continua dupa recomandari

"Sunt foarte fericită că în sfârșit pot să împărtășesc cu voi această piesă, una dintre cele mai de suflet piese pe care le-am compus alături de colegii mei, unde îmi pun experiența și durerea în note muzicale. Îmi doresc ca această piesă cu încărcătură emoțională să ajungă la voi și să vindece cât mai multe suflete rănite", declară Mira.

Versurile noului single vorbesc despre cuvintele spuse în vânt și despre încrederea ce nu trebuie să lipsească într-o relație de iubire. Clipul piesei, regizat de Gabriel Ciolpan, pune în imagini povestea unui cuplu, unde sunt subliniate cele mai intense trăiri și sentimente.

Single-ul anterior al artistei, "Străzile din București", realizat în colaborare cu Florian Rus și lansat în urmă cu două luni, este în prezent cea mai difuzată piesă pe radiourile din România.

Mira a ajuns în atenția publicului din România în 2012, după ce a apărut în cadrul show-ului Vocea României, făcând parte din echipa antrenorului Marius Moga. Odată lansată, Mira și-a continuat cariera muzicală cu o serie de piese de succes: "Like", "Bella" și "Baladă de iubire". În plus, artista a colaborat cu Kio și What's Up pentru "Dragostea nu se stinge" și cu Corina și Skizzo Skillz pentru "Fete din Balcani".

"Ce-o fi o fi", colaborarea Mirei cu Vescan, a reușit să cumuleze în mai puțin de 6 luni peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube, clasându-se de asemenea în topul difuzărilor radio și TV din România.