Postul de televiziune Antena 1 anunță, joi, într-un comunicat, că va lua măsurile necesare după ce unul dintre concurenții la emisiunea "Chefi la cuțite" a susținut că este fost militar, rănit în Afganistan și că are o pensie de 360 de lei.

"După difuzarea ediției de luni, 30 aprilie, a show-ului “Chefi la cutite”, Antena 1 a fost sesizata de MApN în legatură cu povestea concurentului Tolnai Miklos. Acesta a prezentat fapte și a adus acuzații în cadrul emisiunii care nu sunt confirmate de MApN și nici sustinute de dovezi clare ale concurentului. Regretăm faptul că emisiunea a fost folosită pentru expunerea unor fapte neadevărate. Antena 1 va lua măsurile necesare conform contractului încheiat cu concurentul Tolnai Miklos, iar viitoarele ediții vor fi editate, păstrându-se numai cadrele care fac referire la aptitudinile sale în bucătărie.

Articolul continua dupa recomandari

Conform regulamentului și structurii show-ului, cei trei chefi jurizează strict farfuria care le-a fost adusă in fata, fără a ști cine este omul din spatele panoului și care este povestea lui. Evoluția concurentului în emisiune are la baza exclusiv talentul său în bucătărie", se arată în comunicatul Antena 1.

Miklos Tolnai, în vârstă de 31 de ani, a susținut că a fost ofițer în cadrul MApN și a participat la 5 misiuni internaționale, una în Bosnia, două în Afganistan și două în Irak. De asemenea, el a susținut că în urmă cu cinci ani ar fi fost rănit în teatrul de operațiuni din Afganistan, suferind 85 de fracturi.

Tolnai le-a povestit chefilor că are toate coastele prinse de coloană în plăcuţe și că primeşte o pensie de veteran de 360 de lei.