Milionarul indian Shrien Dewani, acuzat că și-ar fi ucis soția chiar în luna de miere, și-a refăcut viața cu un alt bărbat, scrie The Sun.

Potrivit sursei citate, proaspăta soție a lui Shrien Dewani, Anni, a fost ucisă, în 2010, în timpul unui jaf comis în timp ce cei doi se aflau în Africa de Sud, în luna de miere.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 5 imagini în Galerie

Milionarul a fost acuzat că ar fi plătit pentru uciderea soției sale, el fiind judecat pentru asta.

În prima zi a procesului, milionarul indian a mărturisit că este bisexual, șocându-i pe cei din familia sa, dar și presa.

Însă, bărbatul de 38 de ani a fost declarat nevinovat de moartea soției.

Vezi 5 imagini în Galerie

Ulterior, la câțiva ani de la moartea soției, Shrien Dewani a recunoscut că este gay, el având de peste un an și jumătate o relație cu un fotograf de origine braziliană, Gledison Lopez Martins.

Cei doi își expun iubirea pe conturile de pe rețelele de socializare, postând imagini din vacanțele la Mumbai sau Ibiza.

Vezi 5 imagini în Galerie

"El a negat din prima zi că ar fi gay. Apoi, la proces a zis că e bisexual. Acum, se pare că este gay. Trebuia să ne zică și nouă. Nu ar fi trebuit să mai aibă o relație cu o femeie heterosexuală", a declarat, pentru The Sun, unchiul milionarului, Ashok.