Mai exact, aproape două milioane de oameni au văzut videoclipul în nici trei săptămâni. Amna şi Edward Sanda şi-au scris singuri versurile hitului care acum sună şi răsună peste tot. Mai cu seamă pentru că are şi un vibe de vară.

Iar Amna şi Edward cu siguranţă şi-au făcut un nume în industria muzicală românească. Şi nu numai. Ambii au scos pe piaţă hituri după hituri.

Articolul continua dupa recomandari

Amna a ajuns cunoscută odată cu lansarea piesei "Tell me why", lansată prin 2011. Melodie pe care şapte ani mai târziu a şi comentat-o, în stilu-i caracteristic, pe vlog.

Inclusiv japonezii o ascultă pe românca noastră. Amna a lansat un album în Japonia, care a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor.

De acolo totul s-a legat firesc. Au urmat colaborări de succes cu Dorian Popa, Whats Up sau Adda.

Şi Edward Sanda şi-a croit propriul drum în muzică. A debutat cu melodia "Doar pe a ta"- un featuring cu Ioana Ignat, care a cucerit de îndată topurile de specialitate.

A continuat să îşi suprindă fanii cu piese precum "Haine scumpe" , "Nicio zi fără tine" sau "În palma ta", tot cu Ioana Ignat. Dealtfel, aceasta din urmă a adunat aproape patruzeci de milioane de vizualizări de Youtube.