Cunoscut pentru poziţia sa anti-căsătorie, Mihai Bendeac a transmis un mesaj tranşant pentru toţi cei care ţin morţiş să îl invite la nuntă.

Actorul a ţinut să le reamintească prietenilor, rudelor şi tuturor celor care vor să îl invite la nuntă că pentru ca acest lucru să se întâmple, are nevoie de un contract semnat.

Articolul continua dupa recomandari

"Încă se mai întâmplă să primesc o invitație la nunta unui cunoscut, habar n-am, la nunta unui prieten sau a unei rude și vreau să reiterez ceea ce am decis în urmă cu câțiva ani de zile. Vrei să mă inviți la o nuntă, trebuie să-mi dai un contract semnat de tine sau de către persoana cu care te căsătorești cum că nu veți divorța niciodată. De ce spun asta? Pentru că dacă s-ar întâmpla acest eveniment și ați divorța la un moment dat, după un an, după doi, după 10, 20, n-are importanță, privind retrospectiv eu aș fi defapt un papițoi care s-a îmbrăca elegant pentru voi și care și-a pierdut o zi din viața lui și a livrat și o sumă de bani în scopul fericirii voastre eterne. Dar de fapt, biserica ar trebui să facă această treabă pentru că se spune că ei reprezintă Divinitatea și te-ai căsătorit, nu? Înseamnă că ai mâncat c**** în fața Divinității dacă ai divorțat. Nu vă mai căsătoriț dăgeaba!", a precizat Mihai Bendeac.