Mihai Bendeac se lasă profund emoţionat în cea de-a șaptea ediție X Factor, difuzată marți seara, de la ora 20.00, la Antena 1. Unul dintre concurenți reușește să-l impresioneze atât de tare, încât acesta izbucnește în lacrimi, în ciuda încercărilor sale disperate de a-şi păstra controlul.

”Păi ce faci, mă? Nu ai zis că tu nu plângi decât acasă?”, îl întreabă Vlad Drăgulin, surprins de reacția colegului său.

Articolul continua dupa recomandari

”Nu am plâns de zece ani în public. Nu știu, copilul ăsta a făcut el ceva și a dărâmat un zid”, mărturisește Mihai Bendeac, în culisele X Factor.

Cine este concurentul care îl sensibilizează atât de tare pe Mihai Bendeac și cum vor reacționa jurații, telespectatorii vor afla marți seara, numai la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” s-a dovedit a fi plin de surprize încă de la prima difuzare. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică.

Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor.

Noi povești senzaţionale, voci care merită să fie auzite şi momente care vor surprinde sau vor emoționa ies la iveală în noul sezon ”X Factor”, în fiecare marți, de la 20:00, la Antena 1.