Genţile l-au făcut celebru pe tot mapamondul! Însă, secretul succesului de care se bucură Michael Kors ar putea fi chiar un lucru pe care îl pune în practică nu doar la birou, ci şi acasă: este cât se poate de ordonat şi de atent la detalii. Jurnaliştii unei publicaţii din Statele Unite au intrat în locuinţa sa şi au aflat mai multe secrete ale celebrului designer.

În locuinţa lui Michael Kors decorată în stil scandinav, domneşte sobrietatea. Situat în inima New York-ului, penthouse-ul său are o privelişte ce-ţi taie răsuflarea asupra râului Hudson. Acolo, desginerul locuieşte alături de soţul său, Lance LePere, cu care este căsătorit de şapte ani. Iar elementul de forţă al locuinţei îl consideră colecţia de fotografii vechi a creatorului de modă.

Articolul continua dupa recomandari

Însă, dacă este amator de fotografie, când vine vorba despre gătit, intrăm deja pe un domeniu străin lui Michael Kors. Cu toate acestea, bolurile pentru fructe confecţionate din diferite materiale sunt omniprezente în casa designerului.

Ordinea este cuvântul de lege, aşa că fiecare obiect este aşezat atent la locul său. Nu este foarte dificil, pentru că designerul s-a asigurat că are un spaţiu de depozitare perfect compartimentat.