Melodiile la care Avicii lucra înainte de a murit vor apărea într-un album, care va fi lansat la finalul anului. Familia este deja în discuţii cu o casă de producţie, spune presa suedeză.

Potrivit revistei suedeze Aftonbladet, înainte de moarte, Avicii avea în plan lansarea unui Extended Play sau, probabil, chiar a unui album. Avea aproximativ 200 de melodii pe care nu le lansase, mai spune revista.

Articolul continua dupa recomandari

Acum, surse apropiate familiei spun că rudele au contactat o casă de producţie pentru a lansa un album dintr-o selecţie a acestor melodii. În urma negocierilor, s-ar fi convenit ca albumul să apară pe piaţă la finalul acestui an.

Problema lansării unui album postmortem a apărut chiar imediat după tragedie. "Voi sta de vorbă cu familia în momentul în care va reuşi să-şi mai tragă sufletul", a spus atunci un reprezentant al unei casei de producţii cu care a lucrat Avicii.

Faimosul DJ, pe numele său Tim Bergling, a murit pe 20 aprilie la vârsta de 28 de ani, într-o cameră de hotel din Muscat, Oman. Un comunicat ulterior al familiei dădea de înţeles că Avicii s-a sinucis.