La primul eveniment oficial alături de Regina Elisabeta a doua, Meghan Markle i-a adus un omagiu regretatei Prinţese Diana. Cu două luni înainte de nuntă, logodnica Prinţului Harry a purtat un accesoriu semnat de designerul preferat al Prinţesei Inimilor. Faptul nu a trecut neobservat de britanici, care le aseamănă tot mai mult pe cele două.

Îmbrăcată într-un palton alb, cu o rochie neagră şi pantofi bleumarin asortaţi cu cei ai Ducesei de Cambridge, Meghan Markle a atras toate privirile la primul eveniment oficial alături de Regina Elisabeta a doua. Un singur detaliu i-a suprins plăcut pe britanici. 

Articolul continua dupa recomandari

La ceremonia de la Westminster Abbey, americanca a purtat o beretă albă creată de designerul Stephen Jones, preferatul Prinţesei Diana. 

Nu doar stilul vestimentar le aseamănă pe cele două, ci şi gesturile. Meghan Markle a fost adesea comparată cu fosta soţie a Prinţului Charles. 

Este tot mai apropiată de oameni şi nu ezită să îmbrăţişeze copii, în ciuda protocolului regal care interzice acest gest. 

Amintirea Prinţesei Diana o va însoţi mereu pe americancă. Inelul de logodnă oferit de Prinţul Harry este decorat cu diamante care i-au aparţinut mamei sale. 

Cu două luni înainte de ziua cea mare, apar noi detalii despre costurile nunţii. 24 de milioane de lire vor fi achitate doar pentru măsurile de securitate de la eveniment. Banii vor fi alocaţi din taxele plătite de contibuabili.

Cu patru milioane mai scumpă decât suma achitată pentru pază la nunta Prinţului William cu Kate Middleton. Principala cauza pentru care Casa Regală a luat decizia este nivelul ridicat al ameninţării teroriste.