Maratonul modei a început, ca în fiecare sezon, la New York. Acolo, designerii dictează tendinţele în modă pentru sezonul primăvară-vară al anului viitor. Colecţia brandului Tommy Hilfiger a fost inspirată din anii '70, în timp ce casa Ralph Lauren a readus moda anilor '20 în atenţia publicului.

Podimul de la prezentarea Tommy Hilfiger a fost transformat într-o petrecere de stradă. Pe scena teatrului Apollo din New York, modelele au defilat în ţinute inspirate de moda de stradă a anilor '70.

Articolul continua dupa recomandari

Realizată în colaborare cu actriţa Zendaya, colecţia brandului Tommy Hilfiger a fost dominată de costume cu pantaloni evazaţi, pălării fedora şi rochii de lungime medie, cu buline imprimate.

Spre deosebire de alte prezentări în care ţinutele sunt purtate doar de modele profesioniste, colecţia Tommy Hilfiger a fost prezentată de femei obişnuite şi modele de toate vârstele, de diferite etnii şi cu mai multe tipuri de siluetă.

Modele celebre precum surorile Bella şi Gigi Hadid au defilat într-un local select de pe Wall Street, pe ritmurile muzicii cântată live.

Costumele de inspiraţie bărbătească accesorizate cu papioane şi rochiile de gală strălucitoare au fost vedetele colecţiei primăvară-vară ale casei Ralph Lauren.

Podiumul casei Tori Burch a fost dominat de rochii albe diafane. Pentru cea mai recentă colecţie, creatoare de modă a fost inspirată de stilul Prinţesei Diana.

Pantofii însă au lipsit cu desăvârşire. Ei au fost înlocuiţi de teneşi în nunanţe deschise care le-au dat ţinutelor o alură relaxată.