În această toamnă, Maia Morgenstern o interpretează pe Eva, în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, Sacrificiul, ce va avea marea premieră miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20:00.

Îndrăgita actriţă a primit propunerea de a juca în noul serial chiar în timpul filmărilor de la Fructul Oprit.

Articolul continua dupa recomandari

“A fost o continuare firească. În mijlocul filmărilor de la “Fructul Oprit”, doamna Ruxandra Ion în primul rând mi-a propus, am convenit de comun acord, să ne vorbim cu “tu”. Acela a fost un prag important, expresia încrederii și a respectului reciproc și a felului exceptional în care lucrăm, comunicăm, creăm, bucurându-mă de o încredere totală şi apreciind la rândul meu un profesionalism excepțional, un mod serios și profesionist de a aborda modul de filmare, ziua de filmare, lucrul, dar și creativitatea. Creativitatea îmi este încurajată!”, povesteşte Maia Morgenstern.

Aceasta îşi aminteşte cu emoţie momentul în care a acceptat să o joace pe Eva în Sacrificiul: „Cu respect, cu prietenie, cu drag, mi-a propus să continuăm colaborarea, să creăm împreună. A fost un <<da>> absolut firesc, expresia încrederii și a prețuirii și a conștienței faptului că putem crea împreună povești frumoase ce se vor adresa spectatorilor fideli. Totodată încercăm să câștigăm inimile, sufletele cât mai multor oameni, care să ne urmărească poveștile, să ne judece, pentru că și gândirea critică nu face rău!”, a mai completat actriţa.

Pe Maia Morgenstern în rolul Evei telespectatorii o vor putea descoperi în această toamnă în Sacrificiul, noul proiect pe care Ruxandra Ion îl produce pentru Antena 1. Serialul este o saga de familie, cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.