Mădălina Ghenea şi Matei Stratan s-ar fi despărţit temporar, speculează presa mondenă. Surse din anturajul lui Matei Stratan afirmă că Mădălina Ghenea ar fi luat o pauză de la relaţia cu milionarul. Informaţia pare a fi întărită şi prin postările făcute în ultima perioadă pe contul de Instagram.

Deşi logodnicul Mădălinei neagă o posibilă separare între cei doi, s-ar fi descoperit mai multe indicii care arată că relaţia lor scârţâie. Potrivit jurnaliştilor, contul personal de Instagram al Mădălinei Ghenea este principala sursă care întăreşte faptul că relaţia cu Matei Stratan scârţâie.

Articolul continua dupa recomandari

Pe contul respectiv, Mădălina Ghenea ar fi făcut mai multe postări care sugerau singurătatea şi nostalgia, iar ultimul mesaj datat 10 septembrie, întăreşte o posibilă problemă. “Cea mai grea cale este să fii de unul singur, să te descurci singur. Dar dacă accepţi, vei deveni cel mai puternic”, se arată în mesaj.

Matei Stratan a venit astăzi cu lămuriri: ”Mădălina nu a fost plecată nici măcar o secundă de lângă copilul nostru, când a plecat am fost împreună câteva zile ca o familie, nicidecum fără copil. De asemenea, nu am luat nici o pauză. A fost mereu alături de copilul ei aşa cum am fost şi eu”.