Articolul continua dupa recomandari

Povestea trista a Cameliei a fost postata de Madalina Ghenea pe pagina personala de Facebook. Unul dintre prietenii fetei i-a trimis imaginile cu subtitrarea in engleza.

Acum, iubita lui Gerard Butler vrea sa atraga atentia celebritatilor de la Hollywood dar si a celorlalti prieteni din lista sa. Vrea o speranta pentru Camelia.

Camelia spera ca gestul Madalinei sa fie salvarea ei. In total, transplantul costa aproximativ 150 de mii de euro. Pana acum, s-au strans aproape 30.000 de euro, deci ar mai fi nevoie de ceva bani.

In acest context, Camelia se lupta cu boala asa cum a invatat in ultimele noua luni de zile. Nici citostaticele si nici durerea nu o vor face sa isi piarda optimismul.

“Nu mi-am imaginat ca exista o boala asa de rea. Mi-as dori sa termin facultatea in primul rand. Am anul inghetat. Sa imi fac o familie. Sa am un serviciu, o casa. Trebuie sa fiu puternica. Am atatea de facut pe lumea asta”, marturiseste tanara.

Fiecare prieten al Cameliei o ajuta cum poate. Evelin picteaza si vinde apoi tablourile, iar banii ii pune in contul tinerei. Ceilalti vor organiza un concertul caritabil pe 20 martie in Bucuresti pentru a strange fondurile necesare transplantului de maduva.