Frumoasa Mădălina Ghenea şi iubitul ei milionar s-ar fi despărţit, anunţă presa mondenă. Motivul ar fi chiar celebritatea româncei, greu de stăpânit pentru tatăl copilului ei. Jurnaliştii au scris că modelul a plecat în Italia fără fetiţa sa. Vedeta nu a negat o posibilă despărţire dar zvonul că ar fi în stare să-şi lase copilul în grija altora a supărat-o. 

O ipoteză tristă a apărut în presa mondenă la doar două săptămâni de când frumoasa Mădălina Ghenea dansa fericită pentru fetiţa ei, într-o înregistrare postată pe pagina de socializare. Astăzi, jurnaliştii au scris că Mădălina a plecat de acasă, fără copil, şi că despărţirea dintre ea şi Matei Stratan este aproape.  

Articolul continua dupa recomandari

"El nu a mai dorit ca ea să lucreze, să se dedice familie, să nu mai aibă contracte, ea avea un contract pentru ca manechin şi un nou film şi se pare şi gelozia exagerată şi a fost de ajuns", susţine Ioana Mandache. 

Relaţiile Mădălinei nu s-au sfârşit mereu fericit. S-a iubit cu actorii Leonardo di Caprio, Gerarld Butler sau Michael Fassbender dar şi cu renumitul designer Philipp Plein. Cu mult mai putin cunoscutul Matei Stratan, părea că a construit, în sfârşit, familia la care visa. Dar problemele din cuplu au început să fie confirmate prin postările publice ale actriţei.

"Cel mai greu drum e cel pe care porneşti de unul singur. Dar poate fi drumul care te face cel mai puternic", este unul din mesajele Mădălinei de pe Facebook. 

Dar, deşi nu neagă o eventuală alterare a vieţii de cuplu, modelul a atacat presa mondenă printr-un răspuns pe internet legat de copilul ei. 

"Această insinuare extrem de gravă este contrară adevărului. Copilul meu a crescut în permanență sub supravegherea mea directă, cu ajutorul mamei mele. Mi-am dedicat întreaga atenție și pricepere în sprijinul creșterii fiicei mele și nu pot nici măcar concepe ideea de a abandona supravegherea ei în favoarea altor persoane", a fost răspunsul Mădălinei. 

Fanii au încurajat-o. 

"Eu sper că nu v-aţi despărţit. Ar fi păcat", spune un fan. 

Deşi a declarat în numeroase rânduri că îşi doreşte mulţi copii, apropiaţii vedetei spun că Mădălina îşi iubeşte mult şi profesia, şi crede că poate îmbina foarte bine ipostaza de mamă cu cea de femeie de succes, fără să fie nevoită să aleagă. Mădălina şi Matei, a cărui avere ar fi de aproximativ 200 de milioane de euro,  şi-au recunoscut public relaţia în 2016.