Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia au strălucit pe covorul roșu de la Cannes. Ambele actrițe au optat pentru rochii lungi, cu decolteuri adânci, dar și coafuri care le-au pus în evidență feminitatea. 

Actrița și fotomodelul Mădălina Ghenea, în vârstă de 30 de ani, a optat pentru o rochie albastru marin, tip sirenă, mulată în partea superioară, cu un decolteu care îi punea în evidență colierul masiv. 

Articolul continua dupa recomandari

Catrinel Menghia, 33 de ani, a optat tot pentru o roche elegantă, lungă, cu decolteu, de un negru strălucitor, ce îi punea în evidență spatele.

Marea sărbătoare a filmelor din toată lumea a început pe 15 mai, la Cannes. Printre marile pelicule vizionate în premieră se numără Rocketman, film biografic despre viața lui Elton John, dar și "Once Upon A Time in Hollywood", în regia lui Quentin Tarantino, pelicula în care Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio joacă pentru prima dată împreună.

Și Corneliu Porumboiu a făcut senzaţie la Cannes. Filmul lui, "La Gomera", a fost prezentat în premieră mondială pe Croazetă şi a impresionat criticii. Unii l-au comparat chiar cu "Ocean's 11" şi i-au prevăzut un viitor de succes. Filmul îi are în rolurile principale pe Vlad Ivanov şi pe senzuala Catrinel Menghia.