O tânără actriţă româncă a intrat în atenţia producătorilor de la Hollywood după ce i-a dat replica lui Jude Law. Mădălina Bellariu Ion joacă rolul ispitei în superproducţia de televiziune The Young Pop.

Iar despre Mădălina Bellariu Ion se spune, după această scenă, că poate ajunge departe. Sunt mulţi critici convişi că tânără din Piteşti care a fost aleasă prin casting pentru rolul ispitei "tânăului papă" Jude Law are potenţial, ca actriţă.

Articolul continua dupa recomandari

Mădălina nu a rămas cu capul în nori. Este cu picioarele pe pământ, deşi este foarte tânără. A plecat din Piteşti ca să devină actriţă cu acte-n regulă. Studiază la un colegiu din Londra şi merge la diverse casting-uri.

A avut, spune ea, şi noroc, şi un agent bun, care a reuşit să-i obţină o probă în Young Pope, superproducţia lui Paulo Sorrentino. Întâlnirea cu Jude Law nu a fost deloc aşa cum şi-a imaginat.

Tânăra în vârstă de 25 de ani lucrează acum la mai multe proiecte şi îşi împarte timpul între Marea Britanie, India şi Italia. În peninsulă lucrează deja la o comedie, în care are rolul principal.